Tekil Mesaj gösterimi
Okunmamış 10.Temmuz.2020, 09:37   #1
admin
Senior Member
 
admin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 03.Mayıs.2014
Mesajlar: 5,505
Standart Evinize yaz havası getirecek 5 öneri

Yaz mevsiminde evinizde değişiklik yapmak, enerjisini arttırmak, ferahlatıcı ve soft parçalar ile evinizi yaza hazırlamak istiyorsanız, sizin için paylaştığımız 5 öneriyi mutlaka uygulayın. İşte evinizi yaza hazırlamanın 5 yolu...

Sıcak havaları sevenler için yaz mevsimi geldi bile! Yaz mevsiminin etkisini evinizde de hissetmek istiyorsanız, sizin için evinize yaz havası getirecek 5 öneri paylaştık. Bu öneriler ile evinizin enerjisini arttırın ve ferahlatıcı bir ev ortamı yaratabilirsiniz. İşte evinize yaz havası getirecek 5 öneri...
Sarı ve turuncu renklerine ağırlık verin
Yazın ruhunu birebir yansıtan tasarımlar, sarı ve turuncu renklerinin ağırlıklı olarak kullanıldığı parçalardır. Evinizde güneşin göz alıcı renklerini bolca kullanabilirsiniz. Rengârenk koltuk kılıfları, aksesuarlar, duvar resimleri, perdeler ile yaz mevsiminin enerjik havasını evinize yansıtabilirsiniz!
Hamaklar...
Evinizin açık alanlarında kullanabileceğiniz, sıcak havaların en keyifli parçası hamaklar ile hoş vakitler geçirebilirsiniz.
Yünlü halılar yerine hafif klimler tercih edin
Kış aylarında evde sımsıcak bir duygu yaratan yün halılara veda vakti! Koyu renkli ve büyük halıları yaz mevsimi için bir süreliğine kaldırarak, bunların yerine hafif kilimler tercih edebilirsiniz.
Renkli yastklar...
Kış mevsiminin stresli, soğuk ve yorucu zamanlarını geride bırakıp, odalarınızı renkli aksesuarlarla hareketlendirmenin ve yaza ferah bir başlangıç yapmanın tam zamanı! Rahat ve kullanışlı mobilyaları, renkli yastıklar ile tamamlayıp yaz mevsimine uygun hale getirebilirsiniz. Evinize yerleştireceğiniz mumların egzotik kokuları, yazın coşkusunu çağrıştıran tablolar, deniz kabukları veya rengârenk biblolar ile evinizin havasını değiştirebilirsiniz.
Çiçeklere yer verin
Yazın gelişi yeşeren doğanın habercisidir. Yaz mevsiminin esintilerini evinizde hissedebilmek için dekorasyonda çiçeklere yer verebilirsiniz. Özellikle pencere önlerine veya salon sehpasına yerleştireceğiniz rengârenk çiçeklerle yazın taze kokularını evinizde hissedebilirsiniz.
admin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla