Kadın Gözüyle

Kadın Gözüyle (http://kadingozuyle.info/index.php)
-   Hiçbir başlığa uymayan yazılar ! (http://kadingozuyle.info/forumdisplay.php?f=126)
-   -   Ahtapot Aşk, Büyü, vs (http://kadingozuyle.info/showthread.php?t=83310)

admin 09.Eylül.2020 03:27

Ahtapot Aşk, Büyü, vs
 
Ahtapot Aşk, Büyü, vs

(Daha sonra deneyin)
http://www.stokfiyat.com/paylasim/bi...d5ea288daa.jpg

Yer: Sakıp Sabancı Müzesi Fıstıklı Teras - İstanbul
25.07.2020 21:00 - 25.07.2020 21:00

İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından düzenlenen 39. İstanbul Film Festivali Ulusal Yarışma ve Ulusal Kısa Film Yarışması gösterimleri TC Kültür ve Turizm bakanlığı desteği ve Sakıp Sabancı Müzesi işbirliğiyle 17-28 Temmuz tarihlerinde yapılıyor.

AŞK, BÜYÜ VS.
Türkiye / 2019 / DCP / Renkli / 96? / Türkçe; İngilizce altyazılı
Yönetmen: Ümit Ünal
Senarist: Ümit Ünal
Görüntü Yönetmeni: Türksoy Gölebeyi
Kurgucu: Ümit Ünal, Melike Kasaplar
Oyuncular: Ece Dizdar, Selen Uçer, Ayşenil Şamlıoğlu, Emrah Kolukısa, Uygar Özçelik, Damla Ersan, Murat Toprak, Tonguç Radar, Şirzat Bilallar
Yapımcı: Tayfur Aydın, Ümit Ünal
Ortak Yapımcı: Fuat Volkan
Yapım Şirketi: MTA Film
Dünya Hakları: MTA Film
2019 Antalya En İyi Kadın Oyuncu (S. Uçer), Behlül Dal Jüri Özel Ödülü SİYAD En İyi Film

Hepimiz bir şeylere inanıyoruz. İnandığımız şeylere hayatımızı adıyoruz. Aşk, Büyü, vs., aşka ve doğaötesine duydukları inancı sorgulayan iki kadının hikâyesi. Eren ve Reyhan 16-17 yaşlarındayken Büyükada'da bir aşk yaşamışlardır. Eren zengin bir milletvekilinin kızı, Reyhan onun yazlık evindeki bekçinin kızıdır. İlişkileri ortaya çıkınca Eren'in ailesi onları zorla ayırır. Yirmi yıl sonra Eren Büyükada'ya döner. Film de burada başlar. Reyhan onu adaya getiren şeyin aşk değil, bir ?büyü? olduğuna inanır. Yirmi yıl önce adalı yaşlı bir kadına bir aşk büyüsü yaptırmıştır. Eren büyüye inanmaz ama ya bir gerçeklik payı varsa, diye düşünmeden duramaz. Bu aşktan vazgeçemeyeceğine göre, ne yapıp edip bu büyüyü bozdurması gerekmektedir. İki kadın Büyükada'da eski bir aşkın, eski bir büyünün peşinde, tek günlük bir yolculuğa çıkarlar.

AHTAPOT
Türkiye / 2019 / DCP / Renkli / 13? / Türkçe; İngilizce altyazılı
Yönetmen: Engin Erden
Senarist: Engin Erden
Görüntü Yönetmeni: Firar Güney Kayran
Kurgucu: Sezer Uçar
Özgün Müzik: Ömer Özgür
Oyuncular: Yusuf Bayraktar, Lidya Akkuş
Yapımcı: Mehmet Seçen
Ortak Yapımcı: Engin Erden
Yapım Şirketi: Filmpark
Dünya Hakları: Engin Erden

Sıcak bir yaz günü sahilde tanıştığımız 8 ve 9 yaşlarındaki iki arkadaş, Ece ve Efe, yetişkinler tarafından kenara itilmekten sıkılıp kendilerini kanıtlamak için bir plan yaparlar. Fakat bunun için ödeyecekleri bedelden habersizdirler.

- 40.00 TL

Kurallar
-Tek koltuk alımlarında sepet özelliği aktif değildir.
- Sakıp Sabancı Müzesi Fıstıklı Teras?ta gösterilecek Ulusal Yarışma ve Ulusal Kısa Yarışma filmlerinin biletleri yalnızca biletix.com internet sitesi üzerinden satışa sunulacaktır. Perakende noktalarından satış yapılmayacaktır.
- Her bir ayrı gösterim için Siyah, Beyaz, Kırmızı ve Turuncu Lale Kart üyeleri iki (2), Sarı Lale Kart üyeleri bir (1) adet indirimli bilet alabilirler.
- Kültür Sanat Kart sahipleri biletix.com üzerinden kartlarıyla alım yapabilirler. Gösterim girişlerinde kart ve kimlik ibrazı zorunludur.
- Etkinlik mekânında bilet satışı yapılmayacaktır.
- Açıkhava gösterimleri için kapasite sınırlı sayıdadır.
- Kapı açılış saati 20.00?dir.
- Gösterimler Covid-19 tedbirlerine uygun olarak düzenlenecektir.
- Etkinlik girişinde bilet kontrolü yapılacaktır, biletinizi telefondan göstermeniz gerekmektedir. E-biletinizi mekân girişindeki kontrol noktasına gelmeden önce hazırlamanız kapıda geçireceğiniz süreyi kısaltacaktır.
- Mekân girişlerinde misafirlerimize temassız ateş ölçümü uygulanacaktır. 38 dereceden yüksek ateş ölçümlerinde, misafirlerimiz içeriye alınmayarak bir sağlık kuruluşuna başvurması için uyarılacaktır.
- Etkinlik alanı girişinde dezenfektan, maske, eldiven gibi koruyucu donanımlar bulundurulacaktır.
- İzleyiciler tesis girişlerinde bulunan el antisteptikleriyle ellerini temizledikten sonra içeriye giriş yapabilecektir.
- Film gösterimlerinin başlamasından sonra alana izleyici alınmayacak ve geç kalan izleyicilere bilet iadesi yapılmayacaktır. Girişlerde sorun yaşamamak için izleyicilerimizin seansa vaktinde yetişmek üzere titizlik göstermelerini önemle rica ederiz.
- Yasal düzenlemeler uyarınca film gösterimlerimiz, aksi belirtilmediği sürece 18 uygulamasına tabidir. Yaş kontrolü için bazı izleyicilerimizden kimliklerini göstermeleri talep edilebilir.
- Mekân girişlerinde artırılan güvenlik önlemleri nedeniyle, izleyicilerimizin yanlarında el çantasından büyük çanta bulundurmamasını önemle rica ederiz. Bavul ve büyük sırt çantaları mekâna kabul edilmeyecektir. Vestiyer hizmeti verilmeyeceğini hatırlatırız.
- Gösterim sırasında kamera, fotoğraf makinesi, cep telefonu vb. kayıt cihazlarıyla kayıt yapılması yasaktır. Kayıt cihazları salonlara alınmayacaktır.
- Bir seansa bir kişi en fazla 6 bilet alabilir.
- Gösterimler sırasında ara verilmeyecektir.
- Elde olmayan nedenlerden ötürü programda değişiklik yapılabilir.
- Programda değişiklik yapılmadığı sürece bilet iadesi yapılmaz.
- Mekânda belirtilen alanlar dışındaki yerlere ve filmin izleneceği alana alkol ve alkollü içeceklerle girmek, tütün veya tütün ürünlerinin tüketilmesi veya elektronik sigara kullanılması yasaktır.
- Sosyal mesafe ve oturma düzeni kuralları, aynı aileden olanlar arasında uygulanmaz.


Şu Anki Saat: 16:47

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.