Tekil Mesaj gösterimi
Okunmamış 19.Aralık.2015, 23:52   #1
buse
Senior Member
 
buse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 10.Kasım.2014
Mesajlar: 23,185
Standart Modern Duvar Dekorasyonu Nasıl Yapılır?



Değişen dekorasyon anlayışı ile birlikte taşlar evimizin duvarlarına kadar işledi. Taş duvar panelleri evlerimizi hem daha modern hem de daha naturel göstermektedirler. Taş duvar panellerinizin önüne koyacağınız bir televizyon ünitesiyle duvarı hem kapatmamış olacak hem de alanı değerlendirmiş olacaksınız. Eğer yuvarlak bir duvara sahipseniz elips şeklinde bi masayla paralel olacak şekilde yemek masanızı yerleştirerek daha güzel bir yemek alanı elde edebilirsiniz. Şöminenizin olduğu duvarı taş panellerle örerek de çok sıcak bir görüntü oluşturabilirsiniz. Deri koltuklar, cam masalarla alanı daha modern bir ortama çevirebilirsiniz.
Duvarlarınızı ışıklandırarak da daha modern bir görünüme ulaşabilirsiniz. Loş ışıklarla döşediğiniz duvarınız hem daha sakin bir ortam oluşmasını sağlayacak hem de odanıza daha sıcak daha modern bir hava katacaktır.
Duvarlarınıza astığınız tablolarda yalnızca duvarınızın değil tüm odanın havasını bir anda değiştirmeye yetecektir. Gri tonlarda renklendirdiğiniz odanıza astığınız yine koyu renklerde bir tablo odanızda modern bir esinti yaratacaktır. Duvarlarınızın renklerine göre çeşitli şehir tablolarıyla da odanızın konumunu değiştirebilirsiniz.
Duvarınıza uyguladığınız şekilli duvar kağıtları duvarınıza hareket gelmesini sağlayacak, televizyon ünitesi ve dolaplarla dekore ettiğiniz duvarınızın daha güzel, daha modern gözükmesini sağlayacaktır.
Beyaz döşediğiniz odanıza, beyaz renklendirdiğiniz duvarınıza tek renk veya iki renkle oluşturduğunuz şekiller veya sembollerle duvarınızda farklı bir canlılık yaratabilirsiniz.
Gece mavisi tonlarında uyguladığınız duvarınıza gezegenleri çizerek duvarınıza galaksi havası katarak daha modern hale getirebilirsiniz.
buse isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla