Kadın Gözüyle

Kadın Gözüyle (http://kadingozuyle.info/index.php)
-   Alternatif Tıp (http://kadingozuyle.info/forumdisplay.php?f=47)
-   -   Buz ve karla masaj hayat iksiri (http://kadingozuyle.info/showthread.php?t=2857)

buse 12.Kasım.2014 22:36

Buz ve karla masaj hayat iksiri
 
Kara kışın insanlara şifa olabileceğini hiç düşündünüz mü?



http://i.milliyet.com.tr/HaberAnaRes...ri-518241.Jpeg
ERZURUM’daki Aziziye Termal Kaplıcaları'ndaki Sağlık Merkezi’nin işletmecisi geleneksel Çin Tıbbı Uzmanı Kırgızistanlı Dr. Gülnara İsakunova, kara kışın insanlara şifa olabileceğini iddia etti. Çiçekli kese ve saunanın ardından uygulanan kar ve buzla yapılan masajın insanların genç kalmasını sağladığını belirten Dr. İsakunova, “Bu masaja dayanabilen ödülünü alır” dedi.
Gençlik iksiri olarak bilinen kar ve buzla yapılan masajın özellikle kadınlar tarafından büyük rağbet gördüğünü söyleyen Dr. Gülnara İsakunova, hücrelerin gözeneklerini açarak organların nefes almasını sağladıklarını kaydetti. Dr. İsakunova, saçaklardan toplanan doğal buz ve Palandöken Kayak Merkezi’nden tepsilerle getirilen kristal karla masaj öncesi hamamda terleyen müşteriye ilk olarak çiçekli kese yapıldığını belirtti.
Dr. Gülnara İsakunova, “Bu masaj özellikle kadınlardaki selüliti yok ediyor. Vücuttaki toksinleri de buhar yoluyla dışarı atıyor. Masajın ardından Tanrı Dağları'ndan özel olarak getirdiğimiz 20 çeşit bitkiyi vücuda sürüyoruz. Yapılan kese ile tüm vitamini açılan gözeneklerden vücudun içine gönderiyoruz. Daha sonra dinlenme odasına alınan müşteriye yine özel hazırlanan Tibet Çayı ikram ediyoruz. Tamamen bitkisel olan bu çay da içeride kalan diğer toksinleri yok ederek idrar yolu ile dışarı atıyor. Yaklaşık bir saat süren bu masaj sonunda biz nasıl nefes alıyorsak hücrelerin gözenekleri de öyle soluk alıyor” diye konuştu.
Dr. İsakunova, masajı mutlaka bir bilene yaptırmak gerektiğini vurguladı. Dr. İsakunova, “Masaj, hormonlar üzerindeki etkisiyle stresi yok eder ve uyku düzensizliğinde olumlu etki yapar. Hiçbir ağrınız olmasa da masaj yoluyla genel gevşeme ve rahatlama sağlanır” dedi.


Şu Anki Saat: 07:45

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.