Kadın Gözüyle

Kadın Gözüyle (http://kadingozuyle.info/index.php)
-   Hiçbir başlığa uymayan yazılar ! (http://kadingozuyle.info/forumdisplay.php?f=126)
-   -   Evinizi 6 adımda bahara hazırlayın (http://kadingozuyle.info/showthread.php?t=83401)

admin 24.Eylül.2020 01:18

Evinizi 6 adımda bahara hazırlayın
 
Bahar demek yenilenmek demek! Baharın gelişi içinizi ısıtırken aynı pozitif enerji ev dekorasyonlarına da yansıyor. Üzerinizden kışın ağırlığını atıp, daha enerjik bir moda geçmenin tam zamanı. Neden ilk adımı evinizi canlandırarak, atmosferini tazeleyerek atmıyorsunuz? Gelin bahar dekorasyonu nasıl hızlıca uygulanır beraber görelim...
ABONE OL
http://www.stokfiyat.com/paylasim/pe...48d0cd7b28.jpg


Değişikliğe duvarlardan başlayın
http://www.stokfiyat.com/paylasim/pe...989c3e86f4.jpg
Evinizde baharı tam anlamıyla hissetmek için işe duvarlardan başlayın. Evinizin duvarlarını bahara yakışır, canlı renklerle boyayabilir ya da doğayı evinize taşıyacak duvar kâğıtlarından yardım alabilirsiniz. Özellikle 3 boyutlu duvar kağıtları sayesinde evinizin duvarlarına baktığınızda kendinizi tropikal bir atmosferin içerisinde bulabilirsiniz. Eğer bu kadar köklü bir değişim için hazır değilseniz doğa fotoğraflarına, resimlerine ya da renkli tablolara duvarlarınızda yer verebilirsiniz.

Güneş ışığının evinize girmesine izin verin
http://www.stokfiyat.com/paylasim/pe...696698574f.jpg
Bahar deyince aklımıza ilk olarak güneş ışığı gelir. Eğer kış soğuklarının ardından ilaç gibi gelen o güneş ışığıyla sadece evden dışarıya çıktığınızda buluşuyorsanız kendinize haksızlık ediyorsunuz. Bu nedenle kalın perdelerinizi kenara itin, camları açın ve güneş ışığıyla birlikte bahar havasının da içeriye girmesine izin verin. Eğer güneş ışığından yeterince yararlanamadığınızı düşüyorsanız mobilyalarınızın yerlerini değiştirebilirsiniz. Örneğin okuma koltuğunuz cam kenarında değilse bu koltuğu cam kenarına taşıyarak geçirdiğiniz vaktin daha keyifli olmasını sağlayabilirsiniz.

Evinizi renklendirin
http://www.stokfiyat.com/paylasim/pe...78c817c1f8.jpg
Baharı yansıtacak bir ev dekorasyonu yapmanıza yardımcı olacak açık mavi, yeşil, pembe, sarı, lila gibi canlı ve yumuşak renklere; biblo, saat, vazo gibi dekorasyon ürünleri sayesinde yer verebilirsiniz. Bunun yanı sıra yatak odanızda bu renklere sahip nevresim takımlarını kullanabilir ya da koltuklarınızı minderler ile süsleyerek salonunuzu daha renkli bir hale getirebilirsiniz. Dilerseniz kalın halılarınızı kaldırıp bahara yakışır ince ve renkli kilimleri de tercih edebilirsiniz.

Farklı renkte çiçeklere yer açın
http://www.stokfiyat.com/paylasim/pe...37cb1e3556.jpg
Eğer bahar atmosferini evinize taşımaya karar verdiyseniz çiçeklerle iç içe olacaksınız demektir. Evinizi farklı renklere sahip çiçekler ile süsleyebilir, hoş saksılar sayesinde bitkilerinizin evinize daha güzel bir hava katmasını sağlayabilirsiniz.

Ahşabın gücünden yararlanın
http://www.stokfiyat.com/paylasim/pe...53decd6a88.jpg
Evinizde baharı hissetmenin en kestirme yollarından biri de ahşap ürünlerdir. Her mevsime uyum sağlayabilme özelliği olan ahşap ürünler, evinizin doğa ile bütünleşmesini en şık şekilde sağlayabilir. Örneğin palet ile kitaplık, koltuk, yatak ya da sehpa yaparak hem evinizde bahar rüzgârlarını estirebilir hem de geri dönüşüme katkı sağlayabilirsiniz.

Fazlalıklardan kurtulun
http://www.stokfiyat.com/paylasim/pe...f4b06da6a5.jpg
Söz konusu bahar dekorasyon trendleri ise her yolun ferahlığa çıktığını fark etmişsinizdir. Bu nedenle evinizi daha ferah gösterecek uygulamalar yapabilirsiniz. Duvarlarda aynalara yer vermek, evinizi daha geniş göstermek için mükemmel bir çözüm. Bunun yanında ihtiyacınız olmayan küçük eşyaları saklama kutularına koyarak evinizi daha düzenli bir hale getirebilir ya da kullanmadığınız mobilyalarınızla giysilerinizi, ihtiyacı olanlara verebilirsiniz.

Balkon ve bahçeyi unutmayın
http://www.stokfiyat.com/paylasim/pe...372ac1799e.jpg
Baharı yaşamak için en güzel alan balkon ya da bahçedir! Bahçenize rengârenk çiçekler dikebilir, hatta yemeklerinizde kullanacağınız sebzeler bile yetiştirebilirsiniz. Bahçe mobilyaları ise mevsimin tadını çıkarmanız için olmazsa olmaz. Eğer bahçeniz yok ama balkonunuz varsa bu alanı dekore ederek daha keyifli ilkbahar ve yaz mevsimleri yaşayabilirsiniz.


Şu Anki Saat: 01:57

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.